Meghívó

Engedd meg, hogy meghívjunk, bemutassuk cégünket, hogy megismerd és Te is részese lehessél ennek az üzletnek…fmgroup logo

A CÉGRŐL

A céget Artur Trawiński alapította 2004-ben Wrocławban. A külföldi piacokon való dinamikus fejlődésnek köszönhetően már három évvel később megalakult az FM GROUP World. Az FM GROUP termékeit ma hat kontinens több tucat országában ismerik és kedvelik. Az FM GROUP-nak világszerte kb. 600.000 Üzleti Partnere van.
 Az FM GROUP elsődleges termékei az FM Federico Mahora márkájú kiváló minőségű parfümök és eau de parfum-ök. Az FM Federico Mahora márkába parfümtartalmú készítmények (pl: testápoló, tusfürdő, borotválkozás utáni arcszesz, kézápoló krém, borotvahab, hajparfüm és más parfümtartalmú termékek) tartoznak, amelyek jól kiegészítik az illatszereket, valamint a SPA SENSES termékeit.
Az FM GROUP MAKE UP márkában kiváló minőségű sminkes kozmetikumok találhatók, amelyek nagy mennyiségben tartalmaznak ásványi anyagokat, kivonatokat és növényi olajokat, gyönyörű, természetes kinézetet és tökéletes védelmet biztosítanak a bőrnek.
Az FM GROUP FOR HOME logót olyan termékek viselik, amelyekkel az otthonunkat tarthatjuk tisztán és illatosíthatjuk. Az FM GROUP FOR HOME otthonápoló szereinek kínálatát rendszeresen bővítjük olyan termékekkel, amelyek például a házi kedvencek vagy az autó tisztaságát és higiéniáját szolgálják.
Az Aurile termékek ízlelőbimbóinkat varázsolják el. A tökéletes minőségű természetes és ízesített kávék még a legkényesebb kávékedvelők igényeinek is megfelelnek, a funkcionális kávék innovatív receptje pedig abszolút újdonság a lengyel piacon. A kínálatban kiváló minőségű Barista kiegészítők és elegáns porcelán készletek is találhatók.

KERESETI LEHETŐSÉG

Az FM GROUP-pal együttműködve kiváló minőségű napi fogyasztási cikkeket vásárolhatsz, amelyek között biztos találsz számodra megfelelőt. Kevesebbet szeretnél költeni a havi nagybevásárlásokra, egy kis mellékkeresetre szeretnél szert tenni, vagy esetleg üzleti karrierbe fognál? Saját egyéni terveid, céljaid szerint kétféle csatlakozási lehetőség van.
  • Partner (= törzsvásárló és/vagy értékesítő): Vásárolj olcsóbban, és ha akarod, ajánld és értékesítsd az FM GROUP termékeit másoknak
Az FM ROUP termékkínálatának hatalmas előnye, hogy napi fogyasztási cikkeket tartalmaz, például: parfümöt, testápolót, kozmetikumot, tisztítószert és más hasonlókat. A Partner alacsonyabb áron veheti meg az FM GROUP termékeit és szolgáltatásait, így megtakarítást tud elérni a vásárlásai során.
Ha már meggyőződtél az FM GROUP termékeinek kivételességéről és minőségéről, másokat is bíztathatsz arra, hogy használják őket: a családtagjaidat, barátaidat, ismerőseidet és szomszédjaidat. Nem nehéz kiváló minőségű napi fogyasztási termékekre vevőt találni. Így kereshetsz – ha szeretnél – az értékesítésből, hiszen Partnerként kedvezményesen veheted meg az FM GROUP termékeket és nyereséggel adhatod el őket. A különbözetet megtartod magadnak, így a nyereséged az árrés.
  • Vezető (= hálózat építő):
Legyél vezető! Építs ki értékesítői hálózatot!
A még jobb pénzügyi eredmény eléréséhez érdemes értékesítői hálózatot kialakítani. A hálózatépítés semmi másból nem áll, csak kedvet kell csinálni másoknak ahhoz, amit mi csinálunk – az FM GROUP termékeinek értékesítésére. Így lesz belőled Szponzor, azaz segítő, ugyanakkor az FM GROUP termékkínálatának bemutatója, aki elmagyarázza a céggel való együttműködés alapjait. A saját vásárlásaid után járó jutalékon kívül jutalékot kapsz az eredményesen működő csoportod vásárlásai után is, amelyben mindenki valamilyen eredményességi szintet ér el. A jutalék a hálózatod tagjait és az általuk szponzoráltakat is megilleti. Együtt dolgoztok a közös sikerekért.
Fontos! Az MLM nem piramisjáték! A nyereséged áruk és szolgáltatások értékesítéséből származik, nem más tagok befizetéseiből.

 REGISZTRÁCIÓ MENETE

Akár partnerként, akár vezetőként regisztrálsz, ezekre az adatokra lesz szükség a regisztrációhoz:
Név, Személyi igazolvány száma, Születési dátum, Lakcím, Mobiltelefonszám, és E-mail cím
A regisztrációt minden esetben a szponzorod segítségével tudod megcsinálni (akitől hallottál a lehetőségről), kelleni fog hozzá az ő ajánlói száma is.

Vezetői regisztráció menete:

Amennyiben vezetőként szeretnél dolgozni, ahhoz szükséged lesz egy kódra, amit valamelyik starter csomag megvásárlásával tudsz megszerezni.
  • Szponzorod segítségével közösen elkészítitek online a regisztrációt.
  • A regisztráció után kapsz két emailt, benne a belépő adatokkal és a szerződéssel.

JÖVEDELEM

Partnerként, ha ajánlod és értékesíted ismerőseidnek, rokonaidnak a termékeket, minden eladott termék után jövedelmed keletkezik. Te partnerként kedvezményes áron vásárolod meg a termékeket. Amikor értékesíted, a vevő neked a teljes árat (katalógus ár) fizeti ki, a különbözet a te AZONNALI JÖVEDELMED.
Vezetőként, kétféle típusú jövedelmed keletkezik.
  • Ha ajánlod és értékesíted ismerőseidnek, rokonaidnak a termékeket, minden eladott termék után jövedelmed keletkezik. Te partnerként kedvezményes áron vásárolod meg a termékeket. Amikor értékesíted, a vevő neked a teljes árat (katalógus ár) fizeti ki, a különbözet a te AZONNALI JÖVEDELMED. (Ugyanúgy, mint partnerként.)
  • Ha értékesítői csoportot építesz, a felépülő csoportod forgalma után is keletkezik jutalékod minden hónapban. Azok után a munkatársak után is, akiket már nem közvetlenül te, hanem valamelyik, a csoportodban levő másik munkatárs hozott a céghez.

A vezetői jutalékszámítás alapja:

A legtöbb termék rendelkezik bizonyos pontértékkel. A saját vásárlásaid, valamint a csoportodban történő vásárlások után is kapsz pontokat. A hónap végéig összegyűlt pontok alapján sávosan kerül megállapításra a jutalék mértéke.*
Az összegyűlt csoportpontok révén minden hónapban minősülsz egy adott minősülési szintre 0%-21% között. Fontos, hogy a pontgyűjtés minden hónapban újrakezdődik, az előző hónapi forgalom nem adódik hozzá.

Minősülési szint

Csoportpontok száma
3% 300 – 1 199,99
6% 1 200 – 3 599,99
9% 3 600 – 7 199,99
12% 7 200 – 11 999,99
15% 12 000 – 20 399,99
18% 20 400 – 29 999,99
21% 30 000<
*Az alap jutalékszámítás. Innen van tovább is, de a kezdetekhez elég ezt tudnod.
 A jutalék kifizetéséhez egy adott hónapban legalább 50 személyes pontot kell gyűjteni.

A jutalék kifizetése történhet

– pénzben, számla ellenében (ezt gyűjtheted is egy évig, és kiveheted nagyobb összegben)
– termékben: egy adott rendelés árának közel 70%-át fizetheted a bent lévő jutalékodból

 CSOPORTÉPÍTÉS TERVEZÉSE

  • LÉPÉS
Te legyél az első vásárlód! Az első vevőd te magad legyél. Üzleti Partnerként a kiváló minőségű FM GROUP termékeket alacsonyabb, nagyon kedvezményes áron (Üzleti Partner áron) tudod megvenni. A termékek használatával bővíted a tudásodat is – ahogy Te is tudod, a saját élményen alapuló tudás a legjobb. Fontos, hogy azok a legsikeresebb emberek, akik teljesen meg vannak győződve a termékkínálat és a munkarendszer előnyeiről. A jól megalapozott tudással képes leszel megbízható információkkal ellátni a jövőbeni vevőidet. Próbálj havi 50 pont értékben vásárolni saját használatra (kb. 5-6000 Ft), akár kozmetikumokat, akár háztartási termékeket.
  • LÉPÉS
Értékesítsd a terméket másoknak, és keress az árrésen. Legyél profi! Jól ismered már az FM GROUP termékeit – tudod, hogy minőségük kiváló, az áruk pedig vonzó. Eljött az idő, hogy másoknak is megmutasd a termékeket. Kezdheted a családtagjaiddal és a barátaiddal. Légy természetes, és ajánld a termékeket azoknak az embereknek, akiket ismersz és szeretsz, azoknak, akik megbíznak benned. A vevőid azok az emberek lehetnek, akikkel nap, mint nap találkozol. A katalógusunk és a Starter segíteni fog ebben a munkában – ezekkel az eszközökkel könnyen be tudod mutatni a termékkínálatot a vevő igényeinek megfelelően. Ha FM GROUP termékeket árulsz, a profitodat az értékesítésből származó árrés adja. Amikor leadsz egy rendelést, Üzleti Partner áron vásárolod meg a terméket (kedvezménnyel). A különbözet a katalógus ár és az Üzleti Partner ár között a te KÖZVETLEN HASZNOD.
  • LÉPÉS
Alakítsd ki a saját hálózatodat – legyél Szponzor! A hálózatépítés egyszerűen arról szól, hogy arra ösztönzöl embereket, hogy azt csinálják, amit Te is – értékesítsék és ajánlják az FM GROUP termékeket. A független Üzleti Termékforgalmazókból álló saját csoport kiépítésével további pénzt kereshetsz a csoportod által elért pontforgalomból. A potenciális vásárlóid közül néhányan tökéletes Üzleti Partner-jelöltek. Hogy kit hívsz meg a csapatodba, és hányan csatlakoznak hozzád, csak Tőled függ.

 KÖLTSÉGEK

A partneri regisztráció semmilyen költséggel nem jár. Innen bármikor lehet átminősülni Vezetővé, egy starter megvásárlásával.

Starter árak itt: Aktuális FM kezdőcsomagok

Szállítási költség:

200 pontos rendelés alatt: 1250 Ft a futár költsége
200 pontos vásárlás felett: ingyenes
 Az e-mailen beérkezett megrendelések feldolgozása érkezési sorrendben történik, a beérkezéstől számított 24-72 órán belül.
Az online leadott rendelésekről azonnal számla készül, így az e-mailen beérkezett rendeléseket is megelőzik. Ezáltal kevesebb, mint 24 órán belül feldolgozásra kerülnek.
A csomagok kiszállítását a GLS futárszolgálat végzi, munkanapokon 9-17 óra közötti intervallumban.

ADATOK REGISZTRÁCIÓHOZ

Regisztrációhoz kattints ide: http://webaruhaz.illattenger.hu/torzsvasarloi_regisztracio_21
Szponzorod regisztrációs száma: 5205174- Miklósi Adrienn
(MINDENKÉPPEN SZPONZOROD SEGÍTSÉGÉVEL REGISZTRÁLJ! AJÁNLÓI KÓD NÉLKÜL NEM ÉRVÉNYES A REGISZTRÁCIÓ!)

Mentés

Mentés

Mentés