FŐ FM SPECIALITÁS *Feromon parfüm

Mi is az a Feromon?

A feromon a görög pheran-átvitel és a horman-izgatni szavakból ered. A feromon a természetben megtalálható kémiai vegyület, mely megtalálható rovarokban, állatokban, és emberekben is. Szerte az élővilágban fontos szerepük van, mint a kommunikáció legelső formái. Segítik az állatokat a területük megjelölésében, a társak felismerésében és a nemi érdeklődés felkeltésében. A feromon olyan társaik termelte szaganyag, amely hihetetlenül kis koncentrációban is erősen befolyásolja az állatok viselkedését. A másik nem egyedei által termelt feromon segítségével találnak párt akár több kilométeres távolságból a lepkék és más repülő rovarok. Feromon segítségével tartja együtt a kirajzó dolgozókat a méhek  királynője, feromon hatására választják el kicsinyeiket a patkányok, feromon dönti el, hogy melyik társát választja párjául a hörcsög, feromon jelzi az elefántoknak a dominancia-sorrendet. A feromon nagyon elterjedt az állatvilágban, nagyon sok állatfajra sikerült már bebizonyítani, hogy feromonok befolyásolják a viselkedésüket. Eddig azonban az ember kivétel volt. Az emberi feromon létezésére és hatására mindeddig nem volt tudományos bizonyíték. Szaglásunk túl gyenge ahhoz, hogy a feromonokat illatként észleljük. Kutatók nemrégiben felfedezték, hogy a feromonok fontos szerepet játszanak az embereknél is. A feromonok irányítják a nemi viselkedésünk, és a tesznek vonzóvá mások számá

Hogyan működik a feromon? férfi feromonos parfümök

Egy ideig a tudomány azt hitte, hogy az emberek elvesztették az evolúció során a feromon tudatos felismerésének a képességét. Azonban kutatók felfedezték, hogy ez a képessége az emberben még mindig létezik. A Coloradoi és Utahi Egyetem tudósai felfedezték a feromon észleléséért felelős szervet az orrban, ami a VNO (Vomeronasal Organ). A VNO szerepe az orrban a feromon pontos érzékelése. Ezt a felfedezésüket tudományos kísérletekkel is bizonyították. Az orr belső részébe különböző műszereket helyeztek. Ezek a berendezések mérték a sejtek tevékenységét.( Valószínűleg pici műszereket). A mérésekkel megállapították, hogy a sejtek reagálnak a feromonokat tartalmazó levegőre. Ezekkel a kísérletekkel férfi feromonokkal előidéztek tudatalatti nemi ingereket nőkben. A feromon tudatosan nem érzékelhetők az emberi orr számára, mivel illatuk nincs. Régi megfigyelés, hogy az összezárt női közösségek tagjainak szinkronizálódik a menstruációs ciklusa. Eddig azonban adós maradt a tudomány ennek a magyarázatával. Most a Chicagoi Egyetem egy kutatónője megtalálta a problémára a választ: a szinkronizálódás feromonok közvetítésével történik. Hogy mégis miért vonzották a kísérletek során a nőket a férfi feromonok, a férfiakat a női feromonok? Mert a feromonok a VNO segítségével az orron át stimulálják a hypotalamuszt, vonzódást, nemi vágyat, testi és lelki vonzalmat okozva. A feromonok láthatatlanok, észre nem vehetők, és mégis a tudatunkon kívül befolyásolják a párkapcsolatainkat. Vonzódást, ellenszenvet, vágyat, izgalmat, nyugalmat váltanak ki, és ezzel befolyásolják mindennapjainkat.
Gyakori kérdések

Kérdés: Mi az a feromon?

Válasz: A feromon olyan vegyi anyag, melyek tudat alatt érezhető jeleket közvetítenek az ellenkező nem felé. Ez a kémiai inger természetes vonzódást, fokozott szexuális vágyat, és a törődés, gondoskodás vágyát ébreszti fel. Amikor egy hölgy illetve férfi megérzi ezeket a hormonális-vegyi, jeleket automatikusan és ösztönösen válaszol rájuk anélkül, hogy valóban tudatosulna benne, mi is vonzza őt hozzád.

Kérdés: Milyen módon fejti ki hatását a feromon?  

Válasz: A feromon által keltett jeleket egy az orr belsejében kb. 7 cm-re elhelyezkedő szerv, a Vomeronasal Organ (VNO) érzékeli. Amikor a VNO észleli a feromont, egy nemi válaszra késztető jelet küld az agynak. Tehát amikor a feromonról készült tanulmányokban gyakori a szaglás szerepének fejtegetése, nem is egy jellegzetes illatról van szó, hanem egy kémiai reakcióról, melynek a szaglás a receptora. Másképpen megfogalmazva, a feromon hatására tudat alatti szinten érez az ellenkező nem ellenállhatatlan vonzalmat, és fokozott izgatottságot.

Kérdés: Hogy lehet az, hogy eddig még nem lehetett hallani erről az érdekes új érzékszervről és az emberi feromonról?

Válasz: Ez egy nagyon új felfedezés, mostanában jelentek meg tudományos vizsgálati eredmények és a média is egyre többet foglalkozik a témával.

Kérdés: Bocsát ki szervezetünk feromont természetes módon is?

Válasz: Természetesen igen. Folyamatosan fennáll ezen kémiai kommunikáció az emberek között, csak éppen ezt nem vesszük észre, mivel tudatalatti szinten történik.

Kérdés: Ha mi is rendelkezünk saját, természetes feromonnal, miért van szükségünk Feromonos  parfümre?

Válasz: A különböző kémiai szerek használatával kozmetikumok, krémek, testápolók elfedik szervezetünk természetes kémiai reakcióját. Testünket tetőtől talpig beborítjuk különböző ruhadarabokkal, aminek következtében bőrünk felületének 90%-át elfedjük. Márpedig a feromont a bőrfelszínen keresztül bocsátjuk a levegőbe… Továbbá részletes tanulmányok bebizonyították, hogy az evolúció során testünk természetes feromon tartalma az idő múlásával fokozatosan csökkent a társadalmi szokások és normák kialakulása és hatása miatt. A Feromonos parfüm használatával, gyakorlatilag az idők során lecsökkent, feromon pótolható. A Feromonos parfüm használatával, a természetes feromon szint felerősíthető így újra létrehozható a test kémiáján alapuló ösztönös kommunikáció. Így az ellenkező nemben fokozott vonzódást tapasztalható.


Kérdés: Meddig tart a hatás?Női feromonos parfümök

Válasz: A Feromonos parfüm körülbelül 18 órán keresztül marad aktív a test felületén.

Kérdés: Miért pont az FM Groupnál érdemes feromonos  parfümöt vásárolni?

Válasz: Mert az FM Group nem csupán egy illattalan parfümöt forgalmaz (mivel a feromon tudatosan nem érzékelhető az emberi orr számára) hanem az FM által kínált illatokat forgalmazza feromon hozzáadásával. A környezet, barátok, ismerősök csupán a parfüm kellemes illatát érzik azt nem, hogy ez a termék annál jóval több.  Lényegében 2 az 1-ben parfüm. Márkás illat + Feromon.

Kérdés: Milyen hatásra számíthatok, ha használom?

Válasz:

– Több érdeklődés, vonzalom a másik nem részéről.
– Nagyobb nemi vonzerő.
– Aktuális párkapcsolatod megújulása.
– Szenvedélyesebb szeretkezések.
– Több figyelem.
– Megnövekedett önbizalom.

A feromonos parfüm nem csupán új párkapcsolat kialakítására használható, hanem a meglévő párkapcsolatok  színesítésére.

Nézd meg milyen illatokban tudunk feromon tartalmú parfümöket kínálni: