FMGROUP katalógus

PARFÜMÖK, PARFÜMOLAJOS KIEGÉSZÍTŐK,

amelyek védik és ápolják bőrödet! Illataink mellé azonos illatban vagy illatcsaládba tartozó kiegészítőket választhatsz a tökéletes illatélmény eléréséhez és a parfümhasználat csökkentésére! Tusfürdők, testápolók, hajparfümök, borotvahabok……

FOR HOME

termékeinkkel a pincétől a padlásig ki tudsz takarítani, közben pedig véded magad, családod és környezetedet!
Termékeink “illatos”, de hatékony termékek, amelyek NEM TARTALMAZNAK KLÓRT/FOSZFÁTOKAT és egyéb, egészségre veszélyes anyagot.

MAKE UP

termékeink magas minőségű, bőrbarát kozmetikumok!
NEM TARTALMAZNAK KŐOLAJ SZÁRMAZÉKOKAT, igényes színválasztékával mindenki megtalálja a számára megfelelő árnyalatot!

AURILE

ÚJDONSÁGAINK TEÁK és KÁVÉK az egészséged érdekében! Kávéinkkal és teáinkkal ínycsiklandozó és különleges italokat, ételeket készíthetsz! Próbáld ki őket, mert egyedi és fantasztikus ízvilágával különleges ízélményt érhetsz el, magad/családod-vendégeid nagy örömére!
Nézd meg katalógusunkat, és válassz egy jó illatot, hozzá megfelelő kiegészítőket!

FM GROUP ÚJDONSÁGOK

NUTRICODE-TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐK

Egészség-szépség-boldogság….kéz a kézben a Nutrociode termékekkel minden szükséges vitamin és ásványi anyag egyben! Súlykontroll vagy épp a hajad állapota a fontos? Megtalálod a megoldást termékeinkben…

CSAK FM GROUP REGISZTRÁLT TAGOKNAK…

KÜLÖNLEGES – foszfátmentes, biológiailag lebomló otthonápolás – tisztítószerek, amelyekkel élmény a takarítás, öröm a rend és az azt követő ILLATos légkör! Élvezd minden percét a takarításnak! FOR HOME termékeink egy része jogi szabályozás miatt webshopban nem értékesíthető, így azokat rajtunk keresztül csak REGISZTRÁCIÓval rendelkező tagoknak kínáljuk! Ha még nem vagy tagja az FM Groupnak, kérd kedvezménykódodat és vásárolj tagi áron- jóval kedvezőbben! REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés