AURILE az egészséges és csábító TEA

ÍZEK VARÁZSA egy csésze teában…..lehetséges!

Az Aurile TEÁK  a szenvedély és szakértelem együtteséből születnek, a tealevelek, amelyek alkotják az egész gyártási folyamat alapját jelentik, a legkiválóbb ültetvényekből származnak.

Díjnyertes (Art of Packaging 2014- Lengyelország) csomagolása már az első pillanatban a tökéletességet, minőséget és egészséget szimbolizálják!

KÓSTOLJ BELE az igazi és természetes teaíz világába, soha többet más teára nézni sem akarsz majd…

Néhány kiemelt különlegességünk:

A LEGENDÁS*- HAPPINES- KÉK TEA (Oolong) ah5

Leveles tea, fekete ribizli bogyókkal és természetes vanília és őszibarack aromával! ÉRDEMES TUDNI!
  • HOGYAN KÉSZÜL?  A frissen szedett Oolong leveleket egy kicsit a napon fonnyasztják, majd rövid ideigerjesztik.
  • HONNAN SZÁRMAZIK? A Fekete Sárkány teájának nevezett Oolong a kínai Fujian tartományból származnak.
  • HOGYAN KÍNÁLJUK? Az Oolong tea halételek mellé ajánlott. Mivel nagyon kevés teint tartalmaz, nyugodtan lehet késő este is fogyasztani.
  • HOGYAN KELL ELKÉSZÍTENI? A teáskannába tegyünk személyenként egy kiskanál teát, majd öntsünk rá 95°C-os forró vizet (kb.150 ml csészénként) és áztassuk 1-2 percig. Felszolgálás előtt szűrjük le. Ha azt szeretnénk, hogy a tea erősebb legyen, több levelet forrázzunk le, de az áztatás ideje ne legyen hosszabb!
* A kék tea keletkezését számos legenda övezi. Az egyik történet egy Fekete Sárkány nevű derék vadászról szól. A vadász egy nap egy szőrnyű vadállattal találkozott és amikor üldözőbe vette, eldobta a táskáját, amelyben a teáját tartotta. A napon hagyott teafű részlegesen oxidálódott és így nagyon erős illata lett. A teát a vadász tiszteletére Fekete Sárkánynak nevezték el.
Egy másik legenda a sárkányok fejedelméről szól, aki egy kis tóban volt bebörtönözve. Amikor a tavacska kiszáradt, egy közeli faluból származó gyönyörű lány kimentette. A fejedelem ezt akkor hálálta meg, amikor a falut egy járvány támadta meg. A saját életét adta a falu lakóinak egészségéért. Haldoklás közben egy sárkánygyöngyöt adott ki magából, amelyből kinőtt az első Oolong bokor. A tealevelekből főzött ital meggyógyította az egész falut.

 

 

Mentés